Hakkımızda

image
Veysel Kütüklü

1968'den beri yatak üretim sektörüne çözümler sunuyoruz

Yatak üretiminde kalite ve verimliliği artıran inovatif makinelerimizle sektördeki standartları belirliyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görüp, ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde yanıt veriyoruz.

Tarihçemiz

Veysel Kütüklü ile 57 Yıl

Ürünlerimiz

Yatak üretim sektörü için en iyi tercih

Kalite ve hız bir arada üretim seçenekleri ile...

Başarılarımız

Şirket Aktivitemiz

00 +
Yıllık Tecrübe
00 +
Farklı Model
00 m
Yıllık Üretim
0 k
Aktif Makine
Projenizi Başlatın

Bir makinenin özelleştirilmesini mi istiyorsunuz?

Müşteri Yorumları

Ülkeler makinelerimiz hakkında ne diyor?

Bonel üretimine VTC Makinesi ile başladık ve şimdi 3 adet VTC 100 makinemiz kesintisiz çalışıyor. Hizmet kaliteleri ve yedek parçaları bizi çok etkiledi ve birlikte çalıştığımız için çok mutluyuz. İşin ötesinde bir bağ kurduk ve VK'yı ailemizin bir parçası olarak görüyoruz.
Gelu Bucur
Gelu Bucur
Romanya
VK Yatak Makinaları ile çalışmak mükemmel bir deneyim ve hizmet seviyeleri, çalıştığımız birçok Avrupa şirketinden üstün. İlk günden itibaren ailenin bir parçası gibi hissediyorsunuz. VTC Otomatik Bonel Transfer Makinesi, satın aldığımız ilk VK makinesi değil, son da olmayacak.
Johannes Swanepoel
Johannes Swanepoel
Güney Afrika
50 yıl boyunca manuel bonel makinesi kullanıyorduk, ancak VTC makinesini keşfettikten sonra tamamen bu makineye geçiş yaptık. Esnekliği ve sürekli yüksek performansı sayesinde bu değişim çok faydalı oldu.
William Gomez
William Gomez
Kolombiya
Referanslarımız

Yarım Asrı Aşan Başarı

Bu vesile ile tüm yatak ve mobilya sektöründe bize bu gururu yaşatan herkese teşekkür etmek istiyoruz, 55 yıldır size hizmet etmekten ve başarınızın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.